NYHED - Byg et stærkt foredrag!

For første gang tilbyder One2speak nu en workshop
med fokus på at opbygge et stærkt foredrag, der får
køberne til at genbooke og deltagerne til at juble.

Se mere om workshoppen her

Case: Christian Bitz

Christian Bitz på One2speak

Case: Christian Bitz

Efter at have holdt lidt sporadiske foredrag gennem et års tid, kontaktede  Go´Morgen Danmarks faste ernæringsekspert, Christian Bitz, One2speak rådgiver Anders Gisselmann for at få hjælp til at udvikle sin foredragsforretning. Han ville gerne gøre foredrag til en primær indtægtskilde og derfor have mange flere i kalenderen.

Anders Gisselmann planlagde et intensivt forløb, der skulle:

  • Skabe fuldstændig klarhed over Christians foredragsprofil.
  • Skabe et top-foredrag om ernæring og sundhed.
  • Skabe et univers omkring disse foredrag.
  • Gøre ham attraktiv for foredragsbureauerne.

Efter aftalens indgående overværede Anders Christians foredrag en del gange. Sammen fintunede de løbende indhold, pointer, metode, form, power points og fandt en optimal balance mellem humor og faglighed. Alt sammen med et skarpt øje til mulighederne i markedet – hvem er køberne – og hvad er deres behov?

Herefter lavede Anders Gisselmann en samarbejdsaftale med Foredragsbureauet Athenas, der lavede en eksklusivaftale med Christian Bitz.

Resultatet efter et år er bl.a., at Christian runder 150 årlige foredrag. Han har således oplevet mere end en 10-dobling af antal bookede foredrag. Hans evalueringscore er blevet væsentligt bedre og den uopfordrede efterspørgsel på hans foredrag er mangedoblet.

Læs mere om Anders Gisselmanns udvikling af Christian Bitz her