NYHED - Byg et stærkt foredrag!

For første gang tilbyder One2speak nu en workshop
med fokus på at opbygge et stærkt foredrag, der får
køberne til at genbooke og deltagerne til at juble.

Se mere om workshoppen her

Foredragsholdere

 
One2speaks kunder er typisk kommende, nye og erfarne foredragsholdere, der ønsker at opgradere deres synlighed og personlige evner som foredragsholdere. De foredragsholdere vi arbejder med er kendte såvel som ukendte. Det er konsulenter og kunstnere, der har foredrag som en del af deres forretning. Slutteligt er det ledere, der har brug for at kunne holde markante foredrag, som en vigtig del af deres lederrolle.

Det er essentielt at pointere, at One2speak ikke formidler foredragsholdere. Vi har et strategisk samarbejde med Danmarks største foredragsformidler, Athenas, ift. at udvikle en række af deres foredragsholdere i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige.

Vores rådgiver Anders Gisselmann har formentligt et af Foredragsdanmarks største netværk, når det gælder løbende kontakt til foredragsholdere. I 15 år har han haft fokus på at skabe optimale rammer for arbejdet med at gøre foredragsholdere attraktive og synlige over for foredragskøberne.

 

Her er et udpluk fra referencenlisten:

“Anders Gisselmann er knivskarp, humoristisk og yderst sympatisk,  Han er ganske enkelt den bedste sparringspartner, man kan ønske sig!”
Michèle Bellaiche
Vært på Go´aften Danmark

“I dag kan jeg slet ikke forestille mig, at skulle undvære Anders”.
Christian Bitz
Go´Morgen DK´s  ernæringsekspert

”Anders har hjulpet mig hele vejen fra jeg fik 3 flasker rævepis for mine foredrag. Nu får jeg 35.000 kroner”.
Martin Thorborg
Direktør og iværksætter

“Jeg er dybt imponeret af dig Anders. Jeg synes, du om nogen altid rammer lige på kornet. Dine input er fremragende!”.
Gitte Hornshøj
Professionel foredragsholder

”Anders Gisselmann er mit forkromede overblik i et ugennemsigtigt foredragsmarked”.
Henrik Krogh
Foredragsholder og forfatter

”Jeg har i snart 10 år brugt Anders som sparringspartner. Det har været en uundværlig støtte for mig, at Anders har været med til at udvikle min stil og retning. Han er nok en af de største kapaciteter indenfor formidling af foredrag og han er en værdig og nødvendig med -og modspiller, hvis man vil have succes som foredragsholder”.
Thomas Milsted
Foredragsholder og forfatter

“På baggrund af et samarbejde med Anders, har jeg udviklet foredrag der ikke bare er velartikulerede, underholdende og tankevækkende – de sælger rent faktisk også!”
Emil Thorup
Tv-vært

”For mig har det som professionel foredragsholder været en kæmpe fordel at have Anders Gisselmann fra One2speak som agent og sparringspartner”
Martin Ågerup
Direktør og tidligere foredragsholder

”Konstruktiv provokatør med holdning, meninger og moral. En altid udfordrende samarbejdspartner, som jeg har haft stor glæde og udbytte af til mange møde- og konference opgaver. Anders´s viden, erfaring og overblik i krydsfeltet mellem mødeindustrien og foredragsmarkedet har resulteret i effektive løsninger med værdifulde og brugbare resultater”.
Ann Hansen
Professionel mødeplanlægger

”Tak for endnu et fantastisk nyhedsbrev, det er ligesom Juleaften hver gang jeg skal åbne et nyt :-D. Tak fordi du er en super positiv støtte for mig på dette område”.
Thomas Grønnemark
Nystartet foredragsholder

”Tak for et meget inspirerende møde, som gav mig stor tillid til dig som person og endnu mere blod på tanden til at udvikle mig som foredragsholder”.
Anders Colding-Jørgensen, Social Media ekspert

”Jeg vil bare sige tak for et godt nyhedsbrev og en super professionel tilgang til tingene”.
Ulrik Lynge
Peptalker
 

”Tak for din mail og for dine mange gode råd i mødet. Jeg var ret imponeret af din viden og gode måde at formidle den på”
Tune Hein
Ledelses -og organisationsekspert

”1000 tak for dine råd. Du har sat mange tanker i gang som lige skal fordøjes. På den gode måde. :-) Endnu engang tak, det var meget brugbart for mig”.
Lykke Zina Olsen
Foredragsholder

”Nyder at læse dine nyhedsbreve. Godt arbejde, gode at læse”
Lars Mygind
Foredragsholder & Tankefelts terapeut

“Som skuespiller og TV-vært har det været en uvurderlig hjælp at have en professionel rådgiver til at få mine ideer ud over rampen – og bygge en karriere som konferencier op. Gisselmann er er givende, generøs, ansvarsfuld og jeg ved, at han vil gøre alt for at jeg får succes – med hjertet på rette sted”.
Dina Al-Erhayem
Skuespiller & konferencier

“1000 tak for en utrolig inspirerende dag i fredags. Jeg var så inspireret, at jeg måtte i gang med noget med det samme, så jeg har allerede laver opdateringer på hjemmesiden, hvor ydelser, inkl. foredrag er blevet meget mere synlige. Det kan laves endnu bedre, men det er et skridt på vejen. Nu sidder jeg og laver den lektie, vi fik, med målsætninger.”
Bjarne Toftegård
Stressekspert

“I Anders har jeg mødt en ben-ihærdig kæmper – for publikum, tilhørerne, kursisterne – får dé nu, hvad der er behov for – og ikke kun en ”tale og fyrre Power Points”. Anders ved hvad forvandler et publikum”.
Jens Arentzen
Foredragsholder, skuespiller og instruktør

“Anders’ imponerende viden, passion for faget og gode råd har både fokus på det at holde bevægende og værdiskabende foredrag, men også at sikre sig at der rent faktisk er købere, der vil betale for dem. Det er helt klart den bedste investering, jeg har gjort i mig selv og min virksomhed”.
Tommy Krabbe
Foredragsholder og Ildsjæld